Kookboek te koop

SOEP HET JAAR ROND

52 verrukkelijke recepten, 52 verrassende verhalen

 

Prijs: €22,95 incl. btw. Te bestellen via 'contact' op deze website.

 

Verrukkelijke recepten

Martha maakte zeven jaar lang verrukkelijke soepen in haar eigen soepfabriekje. Haar seizoensrecepten zijn nu gebundeld in het boek SOEP HET JAAR ROND. Het is een uitzonderlijk kookboek met heerlijke recepten voor de vegetariër, de veganist en voor liefhebbers van vlees en vis. De samenstelling en de bereidingswijze van deze recepten, maar ook de specifiek samengestelde condimenten geven een rijke en verrassende gelaagdheid in smaken. 'Alles voor de smaak' is dan ook het credo van Martha.

 

Verrassende achtergrondverhalen

Elk recept is vergezeld van een boeiend achtergrondverhaal, over de ingrediënten, de geschiedenis, eten in de kunst, voeding en wetenschap, vergeten jaarfeesten en andere culinaire wetenswaardigheden.

 

Unieke vormgeving

Veel kookboeken lijken tegenwoordig op elkaar en moeten zo goedkoop mogelijk geproduceerd worden. Martha heeft met dit kookboek een originele missie volbracht. Is om die reden zelf uitgever geworden, heeft een ontwerpster in dienst genomen die de Royal Academy Prize had gewonnen, prachtige close-upfoto’s gemaakt, fijnzinnige papierkeuze gemaakt, culinair schrijfster Hilary Akers spontaan bereid gevonden het voorwoord te schrijven, in Amsterdam laten drukken en nu via haar eigen kanalen aan 't verkopen. Al met al een uniek kookboek. 'Alles voor de smaak, en dat mag wat kosten'.Ga naar interview>> in Haarlems Dagblad.

 

Reviews:

Dit onderscheidende kookboek heeft een dergelijke kwaliteit en originaliteit, waar wij als boekhandels heel blij mee zijn!  Daan van der Valk, Boekhandel H. de Vries Haarlem

Een pareltje!   63graden Kookboekenwinkel, Tilburg

Erg mooi, interessante recepten en mooie vormgeving!  Museumwinkel Beeldengalerij Het Depot, Wageningen

Wij vinden het erg leuk om je boek te gaan verkopen!  Kunstcentrum Haarlem

Het ziet er super uit!  Een blije lezer.

 

 

Soep doet zeven dingen,

hij stilt de honger en lest de dorst,

vult de maag, reinigt de tanden,

maakt je slaperig, maakt je slank en

brengt kleur op je wangen.

                                                                                                                         Oud Italiaans gezegde


Copyright © All Rights Reserved MARTHA KOOKT LOKAAL 2020